Uusi yritys vuonna 2017

Moikkelis taas kaikille,

uusivuosi

Hyvää uutta vuotta 2017! Oon päättänyt tehdä tästä vuodesta sen vuoden, jonka aikana saan elämäni muutettua siihen suuntaan mihin oon sitä halunnut muuttaa jo vuosien ajan. This is the year niin kuin Amerikaassa sanotaan.

Voin myöntää, että viime kertainen yritys viime vuonna oli täysi katastroofi, jota teki entistä nolommaksi se, että olin sen jakanut tänne kaikkien nähtäville. Menneet on kuitenkin nyt menneitä, ja ainoa mihin me voidaan ihmisinä vaikuttaa on nykyhetkeen. Sen takia en halukkaan nyt liikaa alkaa sitä aikasempaa yritystä täällä puimaan, vaan siirryn kanssa eteenpäin uudelle vuodelle, ja aloitan kaiken ikään kuin alusta, puhtaalta pöydältä.

Mitä tämä tarkoittaa tämän blogin suhteen on se, että tänään 2.1.2017 alkaa virallisesti mun uusi yritys kohti laihtumista, kunnon kohotusta ja mielialojen korjausta. Huomenna on tarkoitus marssia tuohon lähellä olevalle Fressi kuntosalille, ja ostaa se jäsenyys ja kaksi tuntia personal trainerin kanssa. Sen jälkeen tarkoituksena on käydä 2 kertaa viikossa salilla, ja muuten syödä paremmin.

Eka muutos on se, että jätän kokonaan alkoholin ja pikaruoan pois tammikuulta. Aloitan tällä kertaa hieman rauhallisemmin, ja keskitys aluksi näihin pienempiin muutoksiin. Viimeksi yritin muuttaa kaikkea kerralla, ja palautteessa joku jo kertoikin, että se on ihan väärä tapa lähteä muutosta tekemään. Parempi olisi tehdä muutoksia hiljalleen, ja hän on kyllä varmaan ihan oikeassa.

Nyt en tee samaa virhettä, vaan lähden hakemaan muutosta juuri tälläisistä pienemmistä muutoksista. Nuo kaksi ovat tammikuun tavoitteita, ja jos ne onnistuvat suunnitellusti, otetaan niiden lisäksi joitakin uusia muutoksia helmikuulle ja näin eteenpäin.

Printtasin eilen kaksi paperia seinälleni, johon laitan aina ruksin kun onnistun päivän tekemään niin kuin haluan. Jos näitä rasteja on yli 25 kun kuukausi on ohi, otan rinnalle uusia haasteita. Kiitos vaan Sannille jos luet tätä, että hankit mulle noi tulostinmusteet tohon tulostimeen. Käykää tekin kurkkaa hänen sivut, jos kiinnostaa musteet tulostimeen ja mustepatruunat netistä!

Tämä on siis se virallinen ensimmäinen päivä, ja illalla saan toivon mukaan laittaa ensimmäiset rastit tuonne lapuille. Vaikka kaikki muut menisi heikommin, kunhan saan nuo kaksi asiaa kuntoon, voi päivää pitää onnistuneena. Korjataan eka nämä isommat virheet, ja sen jälkeen keskitytään sitten muihin muutoksiin.

Onneksi nyt on vielä tammikuu ja se virallinen tipaton kuukausikin, joten ei tule niin paljoa kommentteja tuosta alkoholin lopettamisesta. Todennäköisesti otan sitä taas hiukan takaisin myöhemmin, mutta hyvä aloittaa tälleen suoralla kiellolla, ettei sitä heti ala sitten sovittelemaan että kyllä sitä nyt voi yhden ottaa ja ehkä toisenkin jne.

Tälläinen suunnitelma tällä kertaa. Älkää nyt olko liian ankaroita mulle! Tiedän että toi eka yritys oli iso fail, mutta tällä kertaa teen asiat eri tavalla, ja uskon että voin saada selvästi parempia tuloksia kuin koskaan ennen.

Pysykään kuulolla, päivityksiä tulee piakkoin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *