Tervetuloa!!!

Hei vaan kaikille, kiva nähdä sinua täällä sivuillani!

Ajattelin, että olisi hyvä aloittaa tämänkin blogin tarina ihan vain kertomalla, mistä näillä sivuilla oikein on kyse. Ainakin tämä olisi ihan looginen tapa aloittaa 🙂

Idea tähän lähti muutama päivä sitten, kun mietin kuinka voisin saada itseni motivoituneeksi oikeasti ja pysyvästi pudottamaan tuota läskiä pois kehostani. Ei sillä ettenkö olisi sitä ennen yrittänyt, mutta arvaa vaan oonko siinä onnistunut (en).

No sitten mietin, että hei, mitä jos alkaisin kirjoittamaan eräänlaista journalia tonne netin syövereihin, ehkä se toimisi eräänlaisena motivaationa / kimmokkeena, jonka takia ei kehtaisi lopettaa dieettailua kesken.

No rupesin sitten tuumasta toimeen, ja niin tämä sivusto sai alkunsa eilen illalla. Nimi on ehkä vähän hassu, mutta tuo Forgotten Exodus kuullostaa kyllä tolleen hienolta ja mahtipontiselta. Oon vähän hurahtaunut tälläsiin mytologisiin ja tyylikkäisiin nimiin.

Valitan jos tää alku bloggailu ja kirjoittelu on vielä vähän köykäistä, en oo oikein ikinä käyttänyt tällästä nettisivujen teko juttua ja WordPressiä. Yritän kuitenkin oppia tän nopeasti, ja laitella tänne suunnitelmia, raportteja ja juttuja siitä, miten tää mun tavoite oikein onnistuu.

Jos joku tykkää näitä lukea, niin ihana. Jos ei, no ainakin tämä saa minut toivottavasti pysymään rehellisenä itselleni ja teille lukijoille.

Seuraavaksi voisin laittaa hieman juttua alkutilanteestani, ja alun suunnitelmasta…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *