Palkintona uudet silmälasit!

Voi hyvä Jumala, tämähän sujuu kuin rasvattu (pun intended) 😀

Edellisessä kirjoituksessa kerroin, että paastoaminen oli muuttanut elämäni, ja kuinka nyt onnistuin sitten ensimmäistä kertaa ikinä saamaan tuota painoani kunnolla alas. Siitä on nyt kuukausi kun tuon kirjoitin, ja kyllä, kaikki on jatkunut tosi hyvin samalla lailla eteenpäin. Ainoa pieni heitto tuli Juhannuksena, kun meni hieman biletys linjalle, mutta sen jälkeen olen päässyt taas takaisin ohjelmaani, ja paino tuli nopeasti takaisin siihen, mitä se oli ennen Juhannusta.

Se tarkoitti myös sitä, että päätin palkita itseäni hyvästä työstä, ja ostaa viimeinkin ne uudet silmälasit mitä olen kaivannut jo jonkin aikaa, mutta en ole raaskinut ostaa.

Palkintona silmälasit?

Osa ihmisistä on sellaisia, ettei ne hanki mitään palkintoja tai muuta sellaista itselleen, mutta itse olen sellainen tyyppi, että musta on kiva ja hyvä välillä palkita itseään ihan kunnolla. Senpä takia käytin silmälasitnetistä.fi -sivuston vinkkejä ja vertailuja avukseni, ja laitoin tilaukseen viime tiistaina ensimmäistä kertaa elämässäni silmälasit netistä.

Toivoin että ne olisi ehtinyt kotiin jo tällä viikolla, mutta valitettavasti niin ei käynyt. Todennäköisesti saan ne kuitenkin hakea postista heti maanantaina, tai sitten viimeistään tiistaina jos huono tuuri käy.

mun silmälasit

Tämmöset silmälasit on tulossa mullekkin!

Oon ihan innoissani, sillä oon ollut välillä jo aika ärtynyt näihin nykyisiin laseihini. Ne tavallaan kyllä toimii, mutta kulutus näkyy niissä jo selvästi, ja sangat on ihan kuluneet ja tuntuu että noi oikeasti voisi hajota koska tahansa. No onneksi ei tarvitse enään tätä murehtia, sillä uudet silmälasit tulee ihan kohta meitsin päähän.

Tää on mulle ihan tajuttoman hyvä palkinto, sillä en oo raaskinut noita laseja hankkia ennen tätä. Nyt kuitenkin tuntuu, että oon ne ansainnut, jonka takia laitoinkihn ton tilauksen menemään. Ehkä niiden pitäminen päässäkin auttaa muistamaan mitä ollaan tekemessä, ja auttaa motivaatiossa jatkaa tätä paastoprojektia eteenpäin.

Aika hyvin mulla sujuu toi paastoaminen jo nykyään, mutta kyllä joinakin aamuina on sellanen fuck it- olo, että tuntuisi tekevän vaan jostakin syystä tekevän mieli syödä kaikkea herkkua. Yleensä saan sen kuitenkin kuriin, mutta pari kertaa oon sortunut. Onneksi toi ajoittain sortuilu nyt ei niin paha asia.

Katotaan miten meitsin käy, olen luottavainen ja toiveikas. Kirjoittelen tänne taas lisää, kun juttua taas syntyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *