Kuka oikein olen?

Terve!

Olen Minna, 36 vuotias työssäkäyvä nainen Keski-Suomesta. Perheeseeni kuuluvat minun lisäkseni aviopuolisoni Markku seka kaksi ihanaa ja suloista lappista.

Olen taistellut painoni kanssa jo pitkään, ja tämä blogi on keinoni pitää itseni kurissa, kun yritän nyt toivottvasti viimeistä kertaa saada kilot kuriin.

Tervetuloa seuraamaan matkaani. Olemme tässä matkassa yhdessä, ja olen kiitollinen kaikista kommenteista ja saamastani tuesta. Jos sinulla on sama tavoite, vomme olle toistemme tukena. Jos taas olet paikalla vain minun takiani, kiitos ja ihana nähdä sinua täällä.

Päivitystahti voi täällä olla ajoittain hieman hitaampi, kiitos muun elämän kiireiden, mutta yritän kertoa teille asioita, ainakin jos jotain merkittävämpää tapahtuu. Älä kuitenkaan pelästy, jos en joinakin aikoina kauhean usein tänne mitään kirjoita!