Älkää pelätkö, uutiset ovat hyviä!

Ei ole mikään salaisuus, että tämä sivusto on ollut täysin hiljaa koko tämän vuoden. Useimmat ovat ottaneet tämän merkkinä siitä, että olen taas epäonnistunut projektissani, ja vetäytynyt nuolemaan haavojani nurkkaan piiloon.

Ilokseni voin kuitenkin sanoa, että tämä on niitä harvoja kertoja, jolloin hiljaisuus on ollut hyvä merkki. Minulla on nimittäin aivan loistavia uutisia, sillä tätä kirjoittaessa olen 11,3 kiloa kevyempi kuin vuoden vaihteessa. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen kunnolla saanut painoni putoamaan, ja tässä kerron hieman vinkkejä ja miten se on onnistunut

Mitä olen tehnyt sitten 2016 lopun

Voisin kertoa kaiken maailman kertomuksia siitä, miten tein näin ja näin ja sen takia onnistuin pudottamaan painoani helposti ja mukavasti. Tosiasia kuitenkin on, että joskus pienet muutokset aiheuttavat lopulta isoja seuraamuksia. Näin kävi minullekkin.kg lehtitarjous

Kaikki alkoi eräästä KG -lehden numerosta, jonka tilasin tämän sivuston tarjouksen avulla. Jos ette ole lehteä ikinä lukenut, se on tuollainen aikakausilehti joka on suunnattu juuri laihduttajille ja henkilöille, jotka tahtovat painoaan pudottaa.

Olen kyseistä lehteä lukenut joskus aikaisemminkin numeron sieltä täältä, mutta tuo lehtitarjous oli niin hyvä, että ensimmäistä kertaa tilasin ne kotiini. Ja kiitos Jumalalle että niin tein, sillä se vaikuttaa muuttaneen elämäni!

Paasto oli se “salaisuus” mitä etsin

Jokainen laihduttaja tietää sen tunteen, kun etsii sitä jotakin salaisita kikkaa tai keinoa, jolla onnistuisi lopulta pudottamaan painoaan. Yleensähän ihmiset tietävät sisimmässään, että nämä ovat täyttä kukkua ja huijausta, mutta joskus tämä voi olla totta, kuten minulla kävi.

Ensimmäisessä saamassani numerossa nimittäin oli juttu paastosta, ja siitä kuinka nykyään ollaan sitä mieltä, että paastoaminen onkin oikeasti terveellistä, ei haitallista. Ei ole mikään tarve syödä 6 pientä ateriaa päivässä kuten jotkut kertovat, vaan aivan yhtä hyvin voi syödä niin monta ateriaa kun haluaa.

Jutussa kerrottiin lisäksi erilaisista paastoista, ja siitä kuinka niitä voi ottaa osaksi omaa elämäänsä. Ajatus oli radikaali, mutta halusin jostakin syystä sitä kokeilla, kuin uteliaisuudestani. En todellakaan osannut odottaa kuinka hyvin se toimisi minulla.

Pari ekaa päivää oli vaikeita, mutta sitten tuntui että ei tarvinnut oikeasti ruokaa ennen lounasta. Olin pätkäpaastolla, jossa jätin iltapalan ja aamupalan kokonaan pois, ja söin vain lounaan, välipalan ja päivällisen klo 12 – 20 välisenä aikana. Muuten olin syömättä. Ainoat kalorit muuten tulivat kahvin maidon mukana, ja sekin rajatusti.

Tämä ei tuntunut pahalta viikon jälkeen, ja kuten voitte uskoa, on helpompi olla syömättä niin paljoa, kun voi syödä vain 3 ateriaa päivässä. Tietty niidenkin kanssa pitää hieman olla tarkkana, sillä jos mättää jotain roskaa, voi lihota syömällä harvemminkin.

Kun kuitenkin olin semitiukka noiden kanssa, niin paino alkoi pudota. Ja sitä se on jatkanut tähäh päivään saakka lähes suorana viivana. Ja olen ihan älyttömän iloinen ja onnellinen. Tätä on ollut melkein vaikea uskoa.

Tämän takia en ole edes kirjoittanut tänne mitään, sillä olen pelännyt että tämä kariutuisi ja se taas olisi niin noloa. Nyt kuitenkin uskaltsin tämän kertoa, sillä olen varma että onnistun tässä. Saan painoni hallintaan, ensimmäistä kertaa elämässäni.

Voi mahoton, tää on oikeasti totta!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *